TBR

The Reading Quest

12 augusti, 2017

Nu är jag tillbaka med ett nytt read-a-thon, efter booktube-a-thon som tyvärr är över. Denna gång är det the reading quest, som skapades av Aentee (om ni trycker på hennes namn kommer ni till instruktionerna). Precis som förra gången kommer jag vara med inofficiellt, alltså bara läsa tillsammans med allihopa samt ha en to be read, och en wrap-up. Men med booktube-a-thon gjorde jag inte utmaningarna, och här tänker jag inte tänka på experience points.

Det här är alltså den karaktär jag valde – mage. Detta bestämmer alltså vilka utmaningar jag kommer att läsa utifrån (det blir alltid fem, och så kan en välja till side challenges, som jag kommer att göra). Så, i och med att jag är mage så kommer jag att läsa utifrån följande utmaningar: a book with a one word title, a book that contains magic, a book based on mythology, a book set in a different world och the first book of a series. Min twist på detta? Alla böcker är Peter Pan-relaterade.

Här kan ni se hur alla andra karaktärer rör sig, samt vilka utmaningar de har. 

Min TBR:

A book with a one word title: Hook av K.R. Thompson.
A book that contains magic: Peter Darling av Austin Chant.
A book based on mythology: Peter and the Starcatchers av Dave Barry.
A book set in a different world: Tiger Lily av Jodi Lynn Anderson.
The first book of a series: Stars av Colleen Oakes.

Only registered users can comment.

  1. Vilken rolig utmaning och Peter Pans värld måste vara riktigt kul att undersöka.
    Om du vill ha ytterligare en bok med Peter Pan tema efter är Everland av Wendy Spinale så sjukt bra. En Peter Pan bok med steampunk influenser som utspelar sig i framtidens London 😀 En av dem bättre böcker som jag läste förra året om inte den var favoriten.

    1. Jaa, jag har den boken på min Peter Pan tbr. Hade den även på Reading Quest tbr’en från början, men bytte ut den! Men ska självklart läsa den senare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *